10 apr. 2018

(Hai-Hui cu copiii) Targoviste





Vineri pe la 10 seara ne-am decis sa facem altceva decat clasicul mers in parc (mai ales ca in ultimul timp nu prea ii mai convingem dimineata in weekend sa lase jucariile si sa iesim pe-afara). Si a ramas ca a doua zi ne trezim putin mai devreme si plecam la Targoviste.

Am facut cel mult o ora jumate pana in Targoviste.  Cu clasicele intrebari: "Mai avem mult?" si "Am ajuns?" la fiecare 10 min... :)



Am mers direct la Curtea Domneasca si primul lucru a fost sa urcam in Turnul Chindiei de care au fost foarte atrasi copiii si pe urma eu am alergat dupa copilul cel mic printre ruine (eu nu am apucat sa ma uit la nici o piatra macar). Si ne-am asezat pe o banca la soare jumatate de ora cat a mancat un sanwich si i-am asteptat pe ceilalti.

Pe urma am mers la Muzeul Politiei Romane - care e foarte aprope de Curtea Domneasca. Si aici au fost copiii incantati de uniforme, arme, masina blindata din curte. In aceeasi curte e si Muzeul de Arta (unde noi nu am mai fost).

Am mancat la Towers Pub - mancarea a fost buna. S-au miscat repede cu comanda si servirea.

Pe urma plimbare prin parcul Chindia. Am gasit un loc mic de joaca, niste prostii de masinute cantatoare si pe urma am mers pe iarba in capatul parcului, sa ne jucam cu mingea.







Dupa 3 am pornit spre casa. Erau asa obositi dupa plimbare, incat au adormit instant pe masina. 

Niciun comentariu: